Lastnosti

Opis vseh glavnih lastnosti našega programa za izdelavo spletnih strani.

Primerljiv program WIX je precej dražji od našega.

Z NAŠIM PROGRAMOM BOSTE PRIHRANILI VELIKO!

Več jezična podpora

V primeru, da potrebujete več jezično spletno stran ni panike. Naš program podpira več jezičnost tako, da boste lahko imeli več jezično spletno stran.  Tudi sam program oz. meniji v programu so v slovenskem jeziku.

Spletna trgovina

Z našim programom lahko izdelate tudi spletno trgovino. Sicer modul za spletno trgovino ni primeren za zelo obsežno spletno trgovno je pa več kot dober in primeren za manjše in srednje velike spletne trgovine. Integrirani so tudi nekateri najbolj popularni plačilni sistemi kot je recimo paypal ali pa 2chckout

Varnostna kopija in obnova

Sam program vam ponuja, da lahko sami izdelate varnostno kopijo in si jo snamete na svoj računalnik. Med izdelavo program na določen časovni interval samodejno hrani spremembe, ki jih naredite. Omenjena načina vam omogočata povrnitev stanja spletne strani na različico, ki vam odgovarja v primeru, da ste naredili nezaželjeno spremembo.

Sistem povleci in spusti

Bolj enostavno že ne more biti. Celoten sistem delovanja pri izdelavi spletne strani je narejen tako, da z miško enostavno primete predmet in ga povlečete na mesto kjer želite, da bo viden. V meniju so vam na voljo recimo slike, gumbi, filmi, tekst... skratka vse je pri roki.

Sports

Spletni prostor za spletno stran in el. pošto

Vse skupaj bo delovalo na zanesljivih in ekstremni hitrih strežnikih podjetja WebiCom, ki ima že več kot 19 letno tradicijo delovanja na področju spletnih storitev. Spletno gostovanje na strežnikih webicom vsebuje cPanel kontrolno ploščo, ogromno dnevnih varnostnih kopij, zanesljive SSD diske in veliko RAM-a, neomejeno število el. predalov ter vse, kar potrebujete za profesionalno spletno prisotnost. 

Kaj se zgodi s spletno stranjo, če ne plačam podaljšanja za program?

POMEMBNO je, da se uporabniki zavedajo, da je spletna stran narejena s programom Super Site Man kodirana in posledično jo je možno urejati le s programom Super Site Man. V primeru, da ne boste podaljšali programa Super Site Man ne boste mogli več spreminjati oz. urejati vaše spletne strani. Vaša spletna stran bo sicer še naprej delovala dokler boste imeli aktivno gostovanje in domeno na strežnkih WebiCom, vendar pa dokler ne aktivirate programa spletne strani ne boste mogli spreminjati ali urejati!

Artists
Fashion and beauty

Ali lahko zamenjam ponudnika za spletno gostovanje in prenesem tudi spletno stran?

V kolikor boste želeli prenesti spletno stran k drugemu ponudniku spletnega gostovanja načeloma lahko prenesete tudi spletno stran vendar pa je ne boste mogli več urejati, ker je kodirana in vezana na strežnike WebiCom. Naš program dela le na naših strežnikih tako, da v primeru, da boste želeli prenesti spletno stran drugam in tam nimajo programa Super Site Man ne boste mogli več urejati ali spremnjati vaše spletne strani!

Pomoč in navodila za program

Program ima že vgrajena navodila in sicer boste imeli med uporabo programa Super Site Man v desnem spodnjem kotu zelen kvadratek z vprašajem. Na tem mestu najdete vsa potrebna navodila za uporabo programa. Je pa program zelo enostaven tako, da verjetno teh navodil nikoli ne boste potrebovali.

E-shop
Fashion and beauty

Naredi sam spletno stran

Sistem "Naredi sam spletno stran" še nikoli ni bil tako preprost kot je sedaj. Predlagamo, da naš program pred nakupom testirate saj vam je na voljo polna različica za testiranje. Na ta način se boste prepričali, če vam program ustreza ali ne. Testiranje vam je na voljo na povezavi TUKAJ